Bàner

TENS FOTOGRAFIES DELS ÚLTIMS 50 ANYS?

Si teniu fotografies (màxim de 5) les que considereu més adients amb la vostra relació amb el Club al llarg d’aquests 50 anys, ens les podeu fer arribar amb el vostre nom i cognoms i el vostre telèfon i/o adreça electrònica de contacte, amb un títol per cadascuna que designi l’any, el lloc i la persona/es que apareixen i l’assumpte.

Tot el material recopilat serà susceptible de ser inclòs en una mostra que farem aquest any 2014. Aquestes fotografies seran digitalitzades i desprès se us retornaran.

Tots/es aquells/es que vulgueu aportar fotografies han d’anar acompanyades de l’autorització adjunta degudament omplerta i signada (de la que us retornarem una còpia).  DESCARREGAR AUTORITZACIÓ

L’horari de recollida de fotografies és durant el mes de gener, els dimarts de 16h a 20h i els divendres d‘11h a 13,30h a l’Oficina del  Club que es troba ubicada al Parc del Segre. En el cas que aquest horari no us vagi bé, envieu un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i buscarem un dia i hora per trobar-nos.

En el cas que algú tingui fotografies més recents en digital (i que no teniu en paper) ens les podeu fer arribar, amb bona qualitat, per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la adjuntant també l'autorització omplerta i signada

 

Darrera actualització (divendres, 17 de gener de 2014 11:06)