Bàner

PostHeaderIcon IMPARABLE NÚRIA VILARRUBLA !!!

Campionat d'Europa SUB23 Krakow (POL)

Medalla d'or en la modalitat de K1 individual
Medalla de plata en la modalitat C1 individual.
Medalla de plata en la modalitat C1 patrulles juntament amb la palista Annebel Van Der Knijff, ambdós del Cadí Canoë-Kayak i la basca Miren Lazkano.
Moltes gràcies per fer-nos vibrar en cada competició.
Darrera actualització (dimarts, 1 de setembre de 2015 21:24)

 

PostHeaderIcon NURIA VILARRUBLA MEDALLA D’OR

Brillant actuació de la palista catalana del Cadí Canoe Kayak en la darrera competició de la Copa del Mon de Canoe Slalom, disputada ahir dissabte en el canal d’aigües braves a Pau, França.

Desprès de classificar-se per a semifinals en la 14 posició, ha guanyat la semifinal amb autoritat, deixant a la seva directa rival, la australiana Jessica Fox a 4,29 segons. En la final amb una baixada impecable ha aconseguit la primera posició i la medalla d’or, deixant a 1.59 a la australiana i a 2,82 a la austríaca.

La seva companya de club Annebel van der Knifjj, va aconseguir la classificació per a la semifinal, però una penalització de 50 punts la va deixar relegada a la posició 16, tot i tenir un molt bon temps.

La jove palista Mónica Doria, també del cadí que participa en representació d’Andorra va quedar a tant sols 67 centèsimes de accedir a la semifinal.

En C-1 Home, el representat de La Seu, Jordi Domenjó ha estat l’únic palista espanyol que ha accedit a la semifinal, quedant en la vintena posició.

Durant la tarda s’han celebrat les classificatòries de K-1 dona, on Marta Martinez, medallista la darrera setmana a La Seu d’Urgell, ha aconseguit el passi a semifinals, la resta de joves representats del club urgellenc, Monica Doria, Zoe Pastor i Laura Pellicer, a pesar de la seva meritòria actuació no han aconseguit classificar-se per les semifinals.

La competició ha estat realment espectacular, tant per la dificultat del traçat com per la qualitat dels palistes, la elit mundial, que han fet vibrar al nombrós públic congregat al Stade d’Eaux Vives de Pau.

Aquesta competició la han disputat un total de 50 països i 300 palistes, dels cinc continents, tot ells amb el ulls posats en la classificació per als JJOO de Río 2016, que es disputaran el proper mes de setembre a Londres.

Darrera actualització (diumenge, 30 d'agost de 2015 18:06)