Bàner

PostHeaderIcon Medalla d'or en la modalitat de patrulles C1 per l'equip femení español a l'Europeu Absolut

Canal de notícies

De campiones del Món U23 a Brasil, a Campiones d'Europa Absolut.

Èxit històric l'aconseguit per les catalanes del Club Cadí Canoë-kayak Núria Vilarrubla i Annebel Van der Knijff juntament amb la basca Klara Olazabal al difícil estadi de Kanupark Markkleeberg, Alemanya.

Aquest resultat en Patrulles Dama C1 juntament amb la medalla de Bronze aconseguida per Núria Vilarrubla en canoa individual fan del dia d'avui una data històrica del Piragüisme espanyol i català.

Desitgem molts més èxits esportius a les nostres palistes.
Orgull de CLUB !!!

Las chicas de oro del Slalom español Nuria Vilarrubla, Klara Olazabal y Annebel Van der Kniffj se acaban de proclamar Campeonas de Europa C1 por equipos. Enhorabuena.

Darrera actualització (diumenge, 31 de maig de 2015 04:18)

 

PostHeaderIcon NÚRIA VILARRUBLA MEDALLA DE BRONZE AL 2015 EUROPEAN CHAMPIONSHIPS

Després del gran èxit assolit al Campionat del Món U23 a Brasil, la palista del Club Cadí Canoë-Kayak continua suman medalles.

Aquest cop  a conquerit una medalla de Bronze de manera brillant en la seva modalitat de canoa C1 al dificilíssim circuit de Markkleeberg, Alemanya, dins del Campionat d'Europa Absolut.


Només les britàniques Kimberley Wood medalla d'or i Mallory Franklin medalla de plata han pogut superar a la nostra palista. Enhorabona Núria !!! Orgull de CLUB !!!

Núria Vilarrubla medalla de Bronze en C1

 

 

Darrera actualització (dimarts, 23 de juny de 2015 12:32)